Μάθε όλους τους τύπους, τα είδη και τον τρόπο παρασκευής κάθε μπύρας.– ALE –Τύπος που αποδίδεται σε όλες τις αφροζύμωτες μπύρες.– ALTBIER –Μαύρη μπύρα από την περιοχή του Düsseldorf στη Γερμανία.– BIERE DE GARDE –Παραδοσιακό είδος μπύρας από τη βόρεια Γαλλία, που ωριμάζει ή παλαιώνεται σε κελάρια.– BITTER –Βρετανικό είδος καστανής μπύρας με διακύμανση στην ένταση από κανονική έως και extra special.-BLOND/GOLDEN ALE-Ελαφριά μπύρα με χρυσές αποχρώσεις, που προτιμάται τους καλοκαιρινούς μήνες.– BOCK –Ένας τύπος Γερμανικής Lager– DUBBEL –Βέλγικος τύπος Ale για τον οποίο χρησιμοποιούνται διπλάσιες –από το σύνηθες- ποσότητες βύνης, έχοντας ως αποτέλεσμα μια δυνατή μαύρη μπύρα.– DUNKEL –Μαύρη Lager από το Μόναχο στη Γερμανία– GOSE –Μια Γερμανική, ξινή, κριθαρένια μπύρα.– GUEUZE –Βέλγικη μπύρα από άγριες μαγιές.– HELLES –Τύπος Lager που παραδοσιακά κατάγεται από το Μόναχο στη Γερμανία– INDIA PALE ALE –Βρετανική (κατά παράδοση) θολή ale με μεγάλη ποσότητα λυκίσκων και πολύ έντονη πικράδα.– KOLSCH –Ελαφριά μπύρα από την περιοχή της Κολωνίας, στη Γερμανία– KRIEK –Βέλγικη μπύρα με γεύση κεράσι– LAGER –Βαθοζύμωτη μπύρα, συχνά διατηρούμενη σε κρύα δεξαμενή πριν την πώληση– LAMBIC –Μπύρα από άγριες μαγιές– MARZEN –Γερμανική Lager που παράγεται συνήθως τον Μάρτιο– PALE ALE –Θολή Βρετανική ale με έντονη παρουσία λυκίσκου– PILSNER –Lager από την Τσεχία– PORTER –Σκούρα πικρή ale από την Βρετανία– RAUCHBIER –Καπνιστή lager από την περιοχή του Bamberg στη Γερμανία– RYE BEER –Το κριθάρι έχει αντικατασταθεί από σίκαλη– SAISON –Τύπος πικάντικης Βέλγικης μπύρας που παράγεται την άνοιξη– SOUR –Είδος μπύρας που περιλαμβάνει ως υποκατηγορίες τις gueuze και τις lambic– STOUT –Πιο δυνατή από porter με γλυκιές και/ή καβουρδισμένες νότες– TRAPPIST ALE –Δυνατή μπύρα που παράγεται κατ’ εξοχήν από μοναχούς– TRIPEL –Δυνατό είδος Βέλγικης Ale για την οποία χρησιμοποιούνται τριπλάσιες –από το σύνηθες- ποσότητες βύνης– WEISSBIER –Γερμανικό είδος μπύρας από σιτάρι– WHEAT BEER –Ale στην οποία χρησιμοποιείται σημαντική ποσότητα σιταριού αντί κριθαριού– WHITE BEER –Βέλγικο είδος μπύρας από σιτάρι, στην οποία χρησιμοποιούνται ως γεύση κόλιανδρος και φλούδα πορτοκαλιού