Τροποι αποστολής

Τρόποι αποστολής – παράδοσης

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία για τις εκτός νομού Θεσσαλονίκης περιοχές  και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε, μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Για τις εντός νομού και ειδικότερα εντός της πόλεως της Θεσσαλονίκης, τα προϊόντα παραδίδονται απευθείας, με δικά μας οχήματα, άμεσα, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

Η Thess BeerA δεν ευθύνεται για την ύπαρξη οποιασδήποτε καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελιών, με μεταφορική εταιρεία, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας, οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Τα παραστατικά αποστέλλονται δύο φορές. Μία φορά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση που δηλώσατε (email) και δεύτερη φορά κατά την διαδικασία της παράδοσης.


Έξοδα αποστολής

Το καλάθι σας περιέχει την ένδειξη του ποσού των μεταφορικών, ανάλογα με την περιοχή και τον ταχυδρομικό κώδικα που δηλώσατε.

Τα έξοδα των μεταφορικών είναι 5€ ευρώ το κιβώτιο, για τις περιοχές εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Για την πόλη της Θεσσαλονίκης τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.


Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

 1. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης ( μετά την επιβεβαίωση της παραγγελιάς από εμάς τηλεφωνικά η μέσω email )
 2. Με ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτα χρεωστική ή πιστωτική κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • λάβετε υπόψιν σας ότι στις ηλεκτρονικές αγορές δεχόμαστε μόνο τις παρακάτω κάρτες:
3.
 1. Κατά την διαδικασία της παράδοσης ( για την πόλη της Θεσσαλονίκης ):
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (διαθέτουμε μηχάνημα POS)
  • Με μετρητά

Μέγεθος κιβωτίων

Τα κιβώτια χαρακτηρίζονται και επιλέγονται από το προσωπικό μας, με βάση το σύνολο των φιαλών που χωράνε ανάλογα με την παραγγελία. Τα κιβώτια είναι τα εξής:

 • Κιβώτιο 6 φιαλών
 • Κιβώτιο 12 φιαλών
 • Κιβώτιο 20 φιαλών
 • Κιβώτιο 24 φιαλών

Παράδειγμα: παραγγελία 8 φιαλών θα επιλεχθεί κιβώτιο μεγέθους 12 φιαλών.


Η Thess BeerA σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, μέσω email ή ακόμα και μέσω των πεδίων του eshop. Στην περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση σχετικά με την πολιτική επιστροφών και την επιστροφή χρημάτων συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου.